Saturday, November 19, 2005

"Así habló Il Estatore"...y cómo habló!!!

Aquest nou post serà d'aquells fàcils de fer, ja que només és qüestió de posar un link i deixar que els altres diguin coses que voldries haver dit tu.
Avui mateix estava donant una ullada a la web del meu amic, el gran estatore, quan he ensopegat amb la seva nova entrada, un relat curt preciós que m'ha fet pensar allò de "...been there, done that..." i que trobo que és una mica una ànima bessona del meu últim post, o una mena de comentari de la mateixa temàtica, si ho preferiu......així que he decidit col.locar un enllaç perquè tots aquells que hi estigueu interessats pogueu gaudir de la seva lectura.
Per ara res més, us deixo en bones mans!
Fins aviat!!!

Cliqueu aqui per començar el vostre viatge inter-blog: Ayer quemé mi casa

1 Comments:

Blogger Il Estatore said...

Oh cielos, publicidad... Pos no; no es autobiografico, hay una cancion de quique gonzalez q dice "ayer queme mi casa..." y me gusto la imagen... si lo demas se corresponde o no conmigo, no lo se... en fin... esta bien q te haya gustado, sobretodo pq lo escribi sin mucho esfuerzo, lo q salio y no estaba muy convencido del resultado... Parece q ha gustado; asi q habra q pensar q esta bien... jeje

6:13 PM  

Post a Comment

<< Home